SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

        Co. van horizoninstrumenten, Ltd

 

                   Wij vervaardigen Laboratorium het Testen slechts Materiaal

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Meetapparaat van de Bouwmaterialenbrandbaarheid

Van de de Bouwmaterialenbrandbaarheid van ISO 9705 De Tests van de het Meetapparaatbrand — Hoogtepunt - schaalzaal Test voor Oppervlakteproducten

Van de de Bouwmaterialenbrandbaarheid van ISO 9705 De Tests van de het Meetapparaatbrand — Hoogtepunt - schaalzaal Test voor Oppervlakteproducten

  • ISO 9705 Building Materials Flammability Tester Fire Tests — Full - Scale Room Test For Surface Products
  • ISO 9705 Building Materials Flammability Tester Fire Tests — Full - Scale Room Test For Surface Products
 • ISO 9705 Building Materials Flammability Tester Fire Tests — Full - Scale Room Test For Surface Products

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SKYLINE
  Certificering: CE
  Modelnummer: SL-BMF04

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 EENHEID
  Prijs: Building Materials Flammability Tester
  Verpakking Details: sterke verpakking
  Levertijd: 45 het werkdagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
  Levering vermogen: 1pcs/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  HORIZON: De Tests van de het Meetapparaatbrand van de Bouwmaterialenbrandbaarheid Normen: DS/ISO/TR 9705-2, ISO-9705:2016gb 8624:2012, GB/T-25207:2010, GB/T-27904:2011
  Toepassingen: bouwmaterialen, verschepende materialen Combustor grootte: 2.4M (l) X (h) X 3.6M 2.4M (w)
  De grootte van de rookkap: 3M (w) X (d) X 3M 1M (h) Gewicht: 700kg

  Van de de Bouwmaterialenbrandbaarheid van ISO 9705 De test-volledig-schaal van de het Meetapparaatbrand ruimtetest voor oppervlakteproducten

   

  Productinleiding

  Gebaseerd op het Principe GB/T 25207-2010 van de Zuurstofconsumptie. De norm is een verwijzing naar de norm van ISO 9705writing van verbrandingstest, de testmethode om het scenario van de hoekbrand te simuleren als voorwaarde van standaardtest, en de installatie van de steekproef volgens daadwerkelijk gebruik volledig te testen, dat één van de betrouwbaarste standaardtestmethode is. wegens de vrij complexe die steekproefhoeveelheid en de beproevingsomstandigheden door deze test wordt vereist, wordt het gewoonlijk in het onderzoek van de brandwetenschap en gebruikt om de verbrandingskenmerken van materialen te evalueren die niet correct door kleine groottetest kunnen worden geëvalueerd.


  Toepassingen: bouwmaterialen, verschepende materialen
  Normen: DS/ISO/TR 9705-2, ISO-9705:2016gb 8624:2012, GB/T-25207:2010, GB/T-27904:2011

   

  Beschrijving
  Het testapparaat bestaat uit vier delen, met inbegrip van verbrandingskamer, rookgasinzameling en bemonsteringssysteem, gasanalyse en gegevens - verwerkingssysteem en het systeem van de gaslevering. De test werd uitgevoerd in een verbrandingskamer met een steekproefoppervlakte van ongeveer 21 m2 en de deur was normaal open. De geteste materialen werden geïnstalleerd volgens het daadwerkelijke gebruik. Een rechthoekige driehoekige brander van de zanddoos met propaangas werd geïnstalleerd bij de hoek van de binnenmuur van de ruimte. Tijdens de test, zou het stroomtarief van gas moeten worden gecontroleerd om tot de standaardhitteoutput van de brandbron 100 kW vóór 10 minuten te maken. Toen het materiaal niet explodeerde, zou het stroomtarief van gas moeten worden aangepast om de hitteoutput te verhogen tot 300 kW en 10 minuten te duren. Tijdens een totale 20 minieme testperiode, kan de test worden tegengehouden als er flashover zijn. De bepaling van explosieve fenomenen kan door het waarnemen en het testen krommen van het tarief van de hitteversie worden beoordeeld.

   

  Technische parameters
  Tijdens de test, werd het totale hitteversie, het tarief, van de rookgasgeneratie en van de rookgasgeneratie tarief van de hitteversie getest.

  1. De volledige reeks van materiaal omvat verbrandingskamer, rookgasinzameling en bemonsteringssysteem, gasanalyse en gegevens - verwerkingssysteem en het systeem van de gaslevering.

  2. De kegelrookgascollector is direct geïnstalleerd boven het wegende platform en de steekproef. De bodemdimensie is 3000mm X 3000mm en de hoogte is 1000mm. De bovenkant van de kegelrookgascollector is 900mm X 900mm X 900mm vierkant. Tegelijkertijd, zijn twee 500 het staalplaten van mm X 900mm geïnstalleerd in het hoogste vierkant om een rookgashomogenisator te vormen.

  3. De kortste lengte van de uitlaatpijp van de roestvrij staalrook is niet minder dan 5000mm en zijn diameter is 400 mm. De rook die apparaten mengen is geïnstalleerd op beide einden.

  4. Het uitlaatsysteem heeft voldoende capaciteit om al die rookgas te verzamelen door verbrandingstest wordt geproduceerd. Het uitlaatvolume van de ventilator kan onophoudelijk worden aangepast, en het uitlaattarief is niet minder dan 3.5m/s.

  5. De ventilator van de rookuitlaat is centrifugaalventilator, is de binnenvoering roestvrij staal, is de temperatuurweerstand niet minder dan 300 graden, en de snelheid wordt aangepast door de ventilator van de frequentieomzetting.

  6. De metende waaier van het wegende apparaat is 0-5KG, en de nauwkeurigheid is niet minder dan 0.1g.

  7. Het uitvoerige metingsgebied is uitgerust met druksonde, drie thermokoppels, de sonde van de gasbemonstering en het meetsysteem van de rookdichtheid.

  8. De zandbakbrander wordt gevuld met grint met 4mm8mm deeltjesgrootte en zand met 2mm3mm deeltjesgrootte. De hoogste laag van hoger zand is niveau met de hogere rand van brander.

  9. De oppervlakteontsteking wordt goedgekeurd voor ontsteking van de brander van de zanddoos, en het lage tarief van het ontstekingssucces zoals ontsteking wordt niet gebruikt.

  10. Uitgerust met ultraviolet vlam controlerend en dovend beschermingsapparaat om de veiligheid van het systeem te verzekeren;

  11. Het controlemechanisme van de massastroom met waaier die van 0 g/s-7 g/s, nauwkeurigheid niet minder dan 1,5%, maximumoutputmacht lezen van 300 kW;

  12. Het systeem van de rookgasbemonstering, dat uit asfilter, compressorcondensator, drogende kolom, het bemonsteren pomp en stroommeter bestaat, zou rookgassteekproeven moeten kunnen effectief verzamelen en het uitlaatgas absorberen.

  13. Ingevoerde diafragmapomp, het bemonsteren stroom niet minder dan 13L/min;

  14. Het filterhoofd van ingevoerde rook en stoffilter is samengesteld uit stevige PTFE met 0.5um-binnen het materiaal van de glasvezelfilter.

  15. Compressorcondensator, het koelen capaciteit 320KJ/h, de stabiliteit van het dauwpunt 0,1 graden, de statische verandering 0.1K, het koelen stroom van het dauwpunt niet minder dan 6L/MIN;

  16. De ingevoerde rotordebietmeter, die waaier meten is 0-5L/min;

  17. Het uitvoerige meetinstrument bestaat uit drie ingevoerde OMEGA thermokoppels de waarvan contacten op een boog zouden moeten worden gevestigd met een straal van (87 + 5) mm van de as, en de hoek tussen hen is 120 graden.

  18. De tweerichtingssonde wordt verbonden met een ingevoerde druksensor met een metende waaier van minstens (0-200) Pa en een nauwkeurigheid van <2 Pa=""> 19. De zuurstofanalysator zou paramagnetisch moeten zijn en minstens 02 met een concentratie van 16%-21% (V/V) kunnen meten. De reactietijd van de zuurstofanalysator niet 12 seconden moeten zou overschrijden. De afwijking en het lawaai van de analysator zouden 100 x geen 10-6 in 30 minuten moeten overschrijden. De output van het gegevensverzamelingsysteem een maximumresolutie van 100 x 10-6 moeten zou hebben.
  20. De kooldioxideanalysator zou het type van IRL moeten zijn en minstens 0% kunnen meten - 10%-de concentratie van Co2. De lineariteit van de analysator zou minstens 1% van de volledige waaier moeten zijn. De reactietijd van de analysator zou niet 12 seconden moeten overschrijden.
  21. Het meetsysteem van de rookdichtheid is geïnstalleerd op de zijpijp van de uitlaatpijp met flexibele verbinding. De gloeilamp wordt gebruikt bij (2900 +100) k-kleurentemperatuur.
  22. De optische metende elementen, die waaier meten is 400-750 NM zichtbaar licht, is de overbrengingsnauwkeurigheid 0,01%.
  23. De de kaliberbepalingswijzen van 100% en 0%-van optische metingselementen zijn: de kaliberbepaling op het absolute nulpunt wordt voltooid door gloeiende lichtbron uit te zetten en de software klikt op 0%; 100% de kaliberbepaling wordt voltooid door op 100% zonder occlusie van lichte weg te klikken, en geen neutrale filter wordt gebruikt om optische weggegevens te passen;

  24. Het apparaat om omringende atmosferisch, druk te meten heeft een nauwkeurigheid van Pa ±200.
  25. Het gegevensverzameling en analysesysteem verzekert de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van gegevensverzameling en de automatische opname van vereiste gegevens om de 3 seconden. De berekening van softwaregegevens is correct en de resultaten zijn efficiënt. En kan de volgende kaliberbepaling en verrichtingsinterface verstrekken;
  26.O2/CO2 analysatorkaliberbepaling: O2/CO2 outputlawaai en afwijkingskaliberbepaling; en de vorm van de resultatenoutput;
  27. De software omvat optisch systeemkaliberbepaling, lawaai en afwijkingskaliberbepaling van rookgasmeetsysteem en outputvorm van resultaten.
  28. De software omvat optische systeemkaliberbepaling, filterkaliberbepaling en de vorm van de resultaatoutput.
  29. De software omvat de kaliberbepaling van het luchtvolume, de kaliberbepaling van de de controlewaaier van het luchtvolume en de vorm van de resultaatoutput.
  30. De software omvat stapkaliberbepaling en de vorm van de resultaatoutput.
  31. De software omvat de testprocedure en de outputvorm van de resultaten.
  32. Uitgerust met computer en printersysteem.


  Grootte: Combustor Grootte: 2.4M (l) X 3.6M (h) X 2.4M (w) Gewicht: 700KG
  De grootte van de rookkap: 3M (w) X (d) X 3M 1M (h)
  Installatievereisten: Elektriciteitsvereisten: 220V, 10A; 380V, de omgevingstemperatuur van 5KW: 10 C aan 35 C
  Gasvereisten: De Kaliberbepalingsgas van het propaangas: N2, het Standaardgas van Co2

  Contactgegevens
  SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

  Contactpersoon: Kasey Xie

  Tel.: 18370826024

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten