SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

        Co. van horizoninstrumenten, Ltd

 

                   Wij vervaardigen Laboratorium het Testen slechts Materiaal

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Meetapparaat van de Bouwmaterialenbrandbaarheid

EN1363 de duurzame Brandbaarheid het Testen Materiaal/van de de Bouwcomponent Verticale Oven van de Brandtest

EN1363 de duurzame Brandbaarheid het Testen Materiaal/van de de Bouwcomponent Verticale Oven van de Brandtest

  • EN1363 Durable Flammability Testing Equipment / Building Component Fire Test Vertical Furnace
  • EN1363 Durable Flammability Testing Equipment / Building Component Fire Test Vertical Furnace
  • EN1363 Durable Flammability Testing Equipment / Building Component Fire Test Vertical Furnace
 • EN1363 Durable Flammability Testing Equipment / Building Component Fire Test Vertical Furnace

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SKYLINE
  Certificering: CE
  Modelnummer: SL-FL1584

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 EENHEID
  Prijs: USD
  Verpakking Details: TRIPLEX GEVAL
  Levertijd: 35 het werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 1 eenheidsmaand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  HORIZON: Bouw de Test Verticale Oven van de Componentenbrand Materialen: Staal en Ijzer
  Basisnauwkeurigheid: 0,005% FS Metingssnelheid: 1 Mej. aan 3 seconden
  Normen: En1363-1, 1363-2 Stroomverbruik: 7VA
  Koude Verbindingscompensatie: Absolute Compensatie +0.1°C kanaal: totaal 240, bipolair verschil

  De duurzame Brandbaarheid het Testen Materiaal/van de de Bouwcomponent Verticale Oven van de Brandtest

   

  Gebruik

  EN 1363 wordt hoofdzakelijk gericht op de vereisten van de brandweerstand van bouwmaterialen beëindigend componenten onder op hoge temperatuur.

   

  Productinleiding

  Het ontwerp van de oven van de brandtest voldoet aan de relevante vereisten van en1363-1, 1363-2 Koolwaterstofkrommen en ISO-Normen in Brandprestatietests voor Bouwmateriaalcomponenten en is gelijkaardig aan Sintef (Noorwegen), LGAI (Spanje), PSB (Singapore), OTIS (Frankrijk), Vetrotech (Zwitserland), Internationale Chiltern (het UK), de Brand van AGCFlatglass (België) Bodycote Warrington (het UK), het Centrum van de de Brandopsporing van het Verre Oosten (China) en Thomas Bell-Wright (Doubai). Het materiaal wordt speciaal ontworpen en over vele jaren ontworpen om tot een betrouwbare en nauwkeurige methode te leiden om de diverse steekproefconfiguraties en de noodzakelijke componenten van de verbrandingskamer te testen. Diverse types van restrictieve testspecimens kunnen op de verbrandingskamer worden geplaatst. kader. Het apparaat controleert de reactie van de steekproef op het verwarmen bij bepaalde tijden, temperaturen en druk, met specifieke prestatiecriteria.

  Het fornuis wordt geproduceerd, geïnstalleerd en bij onze fabriek getest, en volgens uw vooraf ingestelde functie, wordt het gedemonteerd in pakketten geschikt voor zware lading en in aanhangwagens vervoerd.

  De ovenmuur zal met Hamer blauwe hittebestendige verf worden bespoten, volgens de huidige verordeningen vorm het leidingensysteem.

  De oven testte temperaturen tot 1250 °C.

   

  Technische Parameters

   

  Ovenvoering:

  In het algemeen zijn 1400 klasse geïsoleerde bakstenen gevoerd met diatomaceous aardeisolatie en super-geïsoleerde, bij lage temperatuur materialen op bepaalde gebieden, gebruikend 42% zo dicht zoals mogelijk op alle gevaarlijk gebied en gebieden van combustor baseer geschikt voor cementverbinding. Alumina de baksteen, zal de binnenvoering voldoende isolatie tijdens de test op hoge temperatuur van 6 uur verstrekken.

   

  Vervangbare, dichte, met hoge weerstand, gegoten materiële, geprefabriceerde firebricks, zullen rond de staalstructuur bij de voorzijde van de verbrandingskamer worden beveiligd. De geprefabriceerde vuurvaste materialen die haven bekijken wordt geconstrueerd door een lichtgewicht vuurvast materiaal in staal structurele shell te gieten die uit de buitenkant indien nodig voor reparatie kan worden verwijderd. De videocameraopening kan in plaats van de vuurvaste materiële het bekijken haven worden gebruikt om de eisen van de klant aan te passen.

   

  De dwarsdoorsneden van de drie verwarmingspijpafvoerkanalen zijn cirkel, elk die airlock bevatten. De drie luchtzakken zijn cirkel hoogwaardige roestvrij staalstructuren en hun schachten worden gekoeld met water. De verwarmingspijpvoering is hier een biologisch afbreekbaar ceramisch vezelmateriaal.

   

  Staalkader:

  Shell wordt gemaakt van structureel vloeistaal en bladmetaal en om een stevige, niet misvormde structuur ontworpen te zijn. De versterkte platen verstrekken gaten voor branders, gezichtsglas, thermokoppels, druk, en controlepunten. Het ontwerp van het staalkader moet ervoor zorgen dat zijn gebruiksfunctie is overwogen. De duurzame aard van het apparaat verzekert zijn levensduur in de testomgeving.

   

  De oven wordt geleverd in drie delen die op plaats kunnen worden geassembleerd.

   

  1) Het Werk van het steunstaal en Het Gietijzerwerk

  De verticale oppervlakte wordt vastgebout aan een stevig gietijzerprofiel op de verbrandingskamerstructuur en verwijderbaar om ontworpen te zijn. Een reces wordt gevormd in het afgietsel voor het ontvangen en het handhaven van het ingelegde ceramische vullingsmateriaal dat wordt gebruikt om het verticale restrictieve kader te verzegelen, dat met vier wordt beveiligd klemt/de assemblage van de rolsteun vast.

   

  2) Gemotoriseerde Druk Gecontroleerde Dempers

  Het gas zal de verticale buizen bij de rug van de oven door drie openingen ingaan en zal dan naar een raakvlakverwarmingspijp gaan. De drie luchtzakken zijn met motor en controleren de druk in de verbrandingskamer. Het luchtslot is met water gekoeld en vereist klanten om watervoorziening en drainage te verstrekken.

   

  3)Verbrandingsmateriaal

  Verstrek als volgt verbrandingsmateriaal:

  12 gasfornuispijpen voor ontsteking aan de steekproefoppervlakte

  12 flexibele luchtbuizen

  12 flexibele gasslangen

  12 handluchtvleugelkleppen

  12 dubbel-gecombineerde 1st elektromagnetische orde en gaspedaalkleppen

  12 gasstoppen

  12 ladings lage druk nul gasgouverneur

  3 elektrische lucht/gas evenredige open hoofdcontrolekleppen

  12 reeksen automatische de controleapparaten van de gasfornuisveiligheid met ontsteking en UVcomponenten

  12 bougies

  12 U.V.-type vlamdetectors

  1 het verschilschakelaar van de luchtdruk

  1 negatieve drukschakelaar

  1 overdrukschakelaar

  2 gasdrukschakelaars

  1 lucht en aardgasleidingsgroep aan het fornuis

  1 hand hoofdklep van de gasafsluiting

   

  De verticale gezichten van 6 branders aan elke kant van 6 kanten worden gecontroleerd door 3 streken (4 in elke streek)

  De lay-out van het verbrandingsmateriaal/ontstekingsmateriaal en het door buizen leiden wordt bepaald door onze geregistreerde gasingenieurs volgens de gasverordeningen die aan Europese normen voldoen. Afzonderlijk branderflameout systeem, UVapparaat, ontstekingsapparaat, differentieel de koppelingsapparaat van de drukschakelaar, de drukschakelaar van de luchtlevering/solenoïdeklep, hoge en lage gasdrukschakelaar, negatieve drukschakelaar, oven over drukschakelaar, differentiële de drukschakelaar van de druklucht, begin lichte schakelaar, de grensschakelaar van het luchtslot en zuiveringssysteem

   

  4)Thermokoppels, Posities en Ontwerp die Recentste Verordeningen naleven

  De positie van negen thermokoppels in de achtermuur van de oven zal worden gespecificeerd. Bij de verpakking van hulptoebehoren, zullen wij geschikte nikkel-ijzer legeringspijpen leveren om de thermokoppels te steunen die wij hebben verstrekt.

   

  5)Drukpunten, Posities en Ontwerp die Recentste Verordeningen naleven

  Twee nikkel-ijzer legeringsbuizen worden geplaatst op elke kant van de verbrandingskamermuur, en de einden van de buizen zijn in een vorm van „T“. De drukpunten allen zullen verbonden worden met de gebied bedradingsomschakelaar.

   

  6)Zuurstofanalisator

  De gespecificeerde bemonsteringspunten omvatten nikkel-ijzer legeringsreageerbuizen en toebehoren.

   

  7)Bekijkende Havens

  Vier worden gevestigd op de achtermuur van de oven en bestaan uit hittebestendig glas, luchtkoeling, verbinding aan een leveringspijp en de schilden van de roestvrij staalhitte. Een alternatief voor dit viewport is de cameraopening.

   

  8)Het elektrowerk

  Alle solenoïdekleppen, dozen van de veiligheidscontrole, bougies, vlamdetectors, vacuüm en overdrukschakelaars, elektrische kleppen en de de grensschakelaars van de veiligheidskoppeling zullen door onze installatieingenieurs die aan het gebied worden aangesloten eindkabeldoos telegraferen.

   

  9)Technische Details

  Voor een de schachtoven van 3 m x 3 m, is de vraag naar gas ongeveer 260 kubieke meters van aardgas per uur, is het vloeibare petroleumgas 130 kubieke meters per uur, en de minimumdruk is 21 mbar.

  De watervereisten, de standaard 15mm rode koude watervoorziening van het koperhuishouden, dicht bij elk van deze drie kleppen van de drukcontrole, de oven weegt ongeveer 12 ton.

   

  Niet-laadt restrictief kader voor verticale test

  Intern afmetingen 3m X 3m Gewicht - ong. 5 ton (zonder steekproef)

   

  1. Overzicht

  Het volledige kader is geschikt om met de brugkraan binnen het gebouw zich te bewegen. De vier rolbars worden verbonden met de wigsteunen op het kader om hen vast te maken en aan de verbrandingskamer verzegeld.

   

  Het buitenkader is een sterk kader dat van flexibele staalplaat wordt gemaakt en dat door directe hitte met geprefabriceerd high-density vuurvast materiaal en het verankeren wordt beschermd. Zij worden ontworpen afneembaar om te zijn, en de mechanische schade komt terwijl het testen voor. Vervang alleen het. De baksteen heeft een behoorlijk geplaatst gat daarin om het bevestigen van het specimen te vergemakkelijken. De interne grootte van het restrictieve kader is 3 meters x 3 meters.

   

  Het volledige apparaat heeft een steunbeen zodat het kader overal in het laboratorium kan worden geïnstalleerd.

   

  Ons overzicht van het systeem van de ovencontrole is van toepassing op de volledige brand-geschatte oven van de bouwtest die in deze specificatie wordt geschetst, die een alternatief tussen deze twee ovens is.

  Wij omvatten automatische controle en gegevensregistreren, volledige handcontrole, VDU-vertoning, en een vermogensmeetsysteem dat individueel alle kanalen van de sensorinput meet en de eindanalyse van testgegevens verstrekt.

   

  Het systeem van de gegevensopname heeft een totaal van 240 registrerende kanalen in 4 het registreren posities en kan van alle belangrijke types van gelijkstroom-convertors aan het type van K, van N en r-thermokoppels, spanningspanden, druksensoren, verplaatsingssensoren, gasanalysatoren, Ladingscel en de output van de druksensor meten. De hoogste inputwaaier past minstens 5 VDC aan en biedt bescherming tegen ESD en overvoltage. Een isolatievoltage van 3000 V gelijkstroom wordt verstrekt tussen de metingsinput en de controlecomputer. Het meetsysteem kan zijn functionaliteit eenvoudig uitbreiden.

   

  De output van alle metingskanalen kan in één seconde worden gevangen.

   

  Het gegeven in real time wordt getoond in de controleruimte, en er kan een tweede vertoning naast de oven zijn, maar dit is niet inbegrepen in dit stadium.


  2. Hardwarebeschrijving

  Het hart van het systeem is een niveau tot de vloer-zichbevindende bescherming van IP65. Dit omvat al relais en de logica nodig om de oven te controleren. Alle externe verbindingen zijn via navenant geschatte kabelklieren of kabelkanalen. De interne schakelaars zijn geïnstalleerd via de industrie standaarddin sporen, met 4 geïnstalleerde poolrelais, elk met zijn eigen indicator en uitsluiting. De opstelling van de microprocessorinterface wordt verwezenlijkt door een analoog systeem te gebruiken en I/O apparaten te schakelen. Externe mededeling door de standaardinterface van RS485. Alle interne schakelaars en externe controlelijnen voldoen aan industrie-standaard24v-implementaties. Zolang er een mogelijkheid is om te smelten, is het geïnstalleerd aan het systeem door de miniatuurstroomonderbrekers en apparaten van de lekkagebescherming.

   

  3. Computercontrole

  De voorwaarden die voor volledige computer automatische controle worden vereist van worden de de oventemperatuur en druk verbonden met het controlesysteem via RS485.

   

  Een controlecomputer zal worden geleverd die een minimum 256 MB grafieksysteem, 2,66 GHz bewerker, 2 GB van geheugen, en 300 GB vaste schijf kan verstrekken. Het besturingssysteem is Windows XP of Uitzicht tenzij anders gespecificeerd.

   

  De optisch geïsoleerde RS485-verbindingsmiddelen dat er geen praktische grens tussen de computer en het controlekabinet is. Deze computer wordt gebruikt in de informatie van de vertoningsoven met inbegrip van oventemperatuur en druk, branderstatus en kleppositie, met inbegrip van steekproefthermokoppels en andere sensoren zoals doen afwijken output.

   

  4. Gegevensregistreren die een dubbel registrerensysteem gebruiken

  Het gegeven werd geregistreerd over de bovengenoemde computer en tijdens de test toonde het analysegegevens in real time van de prestaties van de teststeekproef. Het apparaat kan zijn het schermvertoning op een standaardcomputernetwerk uitzenden, en om het even welke computer die aan dit netwerk wordt aangesloten kan login aan de testinformatie. De faciliteit kan worden gebruikt om testgegevens aan waarnemers in het laboratorium te verstrekken. Al geregistreerde informatie wordt automatisch bewaard aan een andere computer.

   

  5. Handcontrole

  De oven kan manueel worden in werking gesteld. Het volledige ontstekingssysteem is in geen geval afhankelijk van de verrichting van de controlecomputer. Druk de duidelijke starter om de oven aan te steken. Een reeks van licht wijst erop dat de duidelijke opeenvolging correct vorderde. Zodra alle beschikbare branders voor een vooraf ingestelde tijd van hun individueel brandercontrolebord worden aangestoken. Als de oven niet binnen deze periode aansteekt, zal het systeem moeten opnieuw worden ontruimd. De plaats van de gaslucht in elke streek en motor van de luchtrem kan individueel of via een hoofdcontrolereeks worden aangepast. Tijdens de test, wordt de veiligheid van de oven gecontroleerd door een ketting van met elkaar verbindende apparaten, elk met zijn eigen indicatorlicht. Deze koppelingen zijn gesloten, zodat de koppeling die de oven aan dicht veroorzaakt wordt gevangen en tot de handopeenvolging van het het terugstellenvuren gehouden. Tegelijkertijd uitgerust met correct alarmmateriaal.

   

  6. Metingsinterface

  Ons geadviseerd van de gegevensopname en controle systeem bestaat uit een groep van 60 kanaalmodules die een totaal van 240 kanalen vormen. Elke 60 kanaalmodule wordt gehuisvest in zijn eigen industrieel ontworpen bijlage die gemakkelijk wordt gerangschikt om het kabeldoospaneel te bereiken. Het apparaat kan aan een vaste plaats worden opgezet of als mobiel apparaat van een gietmachine worden voorzien die door het steunkader wordt verstrekt. De module wordt eenvoudig opgenomen in het metingsnetwerk door een aan de muur bevestigde contactdoos zodat het rond de oven past.

  Dit metingsnetwerk kan worden uitgebreid om zijn apparaten toe te laten om voor andere experimenten in het laboratorium worden gebruikt.

  De vuurvaste metingsinterface wordt ontworpen om gelijkstroom-het outputvoltage allerhande van de sensoren van de verbrandingstest, zoals thermokoppels en druksensoren, in digitale vorm om te zetten die dan tot computersystemen voor vertoning en opslag kan worden overgegaan. Om het even welke sensor die een gelijkstroom-outputvoltage verstrekt kan aan om het even welk kanaal worden aangesloten.

  De huidige uitvoerapparaten kunnen ook met een externe weerstandsverhoging worden gebruikt. De koude verbindingscompensatie wordt verstrekt voor alle thermokoppeltypes met inbegrip van standaard en uitgebreide temperatuurwaaiers.

  Het ontwerp van de convertors ac-gelijkstroom die in deze apparaten worden gebruikt is een high-resolution convertor, die vele voordelen over andere ontwerpen voor metingen met lage frekwentie, in het bijzonder de capaciteit heeft om elektrolawaai te programmeren door de bemonsteringsfrequentie geschikt te selecteren. Elk kanaal kan individueel worden geprogrammeerd om de omzettingskenmerken van het verbonden sensortype te optimaliseren.

  De kanaalkring omvat ook speciaal ontworpen inputfilters voor de behandeling van de hoge statische elektriciteit die door bepaalde types van vuurvaste testelementen wordt geproduceerd. De automatische kaliberbepaling als achtergrond loopt tussen metingsaftasten.

  Het apparaat wordt aangesloten aan het computersysteem door een optisch geïsoleerd netwerk met meerdere balies van RS485, en tot 256 apparaten kunnen door één enkele bundel van een verdraaide paarkabel over een afstand van verscheidene kilometers worden aangesloten. Andere soorten modules die met dit metingsnetwerk kunnen worden verbonden zijn ook beschikbaar. Deze apparaten hebben andere eigenschappen zoals het hebben van minder inputkanalen bij elke plaats of zetten met relais, schakelaars, en motoren om.

   

  7. Technische Beschrijving

   Kanaal  totaal 240, bipolair verschil
   Schakelaar  4 mm om contactdoos (2 per kanaal). Andere types die aan de vereisten voldoen zijn beschikbaar
   Inputwaaier  Gelijkstroom-voltage, 5 mV, 50 mV, 500 mV, 5000 mV (programmeerbare software)
   Basisresolutie  21 beetjes
   Basisnauwkeurigheid  0,005% FS
   Metingssnelheid  1 Mej. aan 3 seconden (programmeerbare software)
   Koude Verbindingscompensatie  Absolute Compensatie +0.1°C
   Computerinterface  RS485 75 Ohm Verdraaid Paar met meerdere balies
   Voeding  200-240 VAC of 100-130VAC of 24VAC 40 -70Hz
   Machtsconsumptie  7VA

   

  Contactgegevens
  SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

  Contactpersoon: Kasey Xie

  Tel.: 18370826024

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten